technische_installatie.jpg

Replan engineering heeft volgens het eigen ontwikkelde en beproefde BZA concept (bouwen zonder aannemer) het nieuwe kantoorgebouw voor Hanzestrom BV in Zwolle mogen bouwen. Het gaat hierbij om ca. 3500 m2 kantoorruimte in drie bouwlagen met parkeervoorzieningen onder het kantoorgebouw. De nieuwe er naast gelegen Logistieke hal van ca. 5000m2 sluit hier naadloos bij aan.   

Het geheel kan actief worden verwarmd en gekoeld middels een warmtepomp -bronnensysteem. Dit in combinatie met een balansventilatiesysteem geeft een perfect werkklimaat welke per ruimte naar wens kan worden na-geregeld en geoptimaliseerd.

Het gebouw is inmiddels in met grote tevredenheid gebruik genomen waarbij Replan de komende periode een actieve rol blijft spelen om het gebouw en installaties optimaal af te stemmen op het gebruik door de klant.

Bouwen met BZA betekend dat u geheel ontzorgd wordt vanaf het eerste schetsplan tot en met de verhuizing. Interesse om met het BZA concept te bouwen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Dit en meer nieuws kunt u lezen op onze facebookpagina.

Facebook