technische_installatie.jpg

U heeft bouwplannen maar hoe pakt u dat nu aan?

Energiebesparing helpt het klimaat, voorkomt vervuiling, spaart kostbare grondstoffen en het scheelt ook nog eens geld. Benieuwd hoe u het beste kunt beginnen of verdere stappen kunt zetten? Wij bieden verschillende mogelijkheden.

Misschien hebt u op deze website al gelezen dat u delen van uw nieuw- of verbouwbouwplannen aan ons kunt overlaten. Maar u kunt ook het héle bouwproces aan ons uitbesteden. Wij verzorgen het gehele ontwerpproces en de regie over de uitvoering . U heeft er geen omkijken meer naar en wij zorgen dat het gehele bouwproces verloopt binnen de gemaakte afspraken. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

 

 

De technische installaties in een woning of gebouw zijn zeer bepalend voor een energiezuinig en aangenaam leeftklimaat. Gebouwen en installaties moeten in het ontwerpproces al optimaal op elkaar worden afgestemd om fouten in de uitvoering te voorkomen. Replan engineering bv heeft een stappenplan ontwikkeld om dit proces in goede banen te leiden. Mocht u dit aanspreken, bel ons dan gerust!